El Ceip Sa Garriga forma part de la "Xarxa de centres cooperants de Menorca" (Fons menorquí de cooperació), el nostre centre està en contacte amb l'escola "Emma Lídia Sánchez Díaz" de Nicaragua. Apart de tractar els temes que es plantegen desde de la xarxa, realitza durant el curs una sèrie d'activitats relacionades amb la solidaritat i cooperació.

dimarts, 23 de maig del 2017

EL CEIP SA GARRIGA AMB ELS REFUGIATS

Ja fa dos anys que el Ceip Sa Garriga de Sant Lluís organitza un Berenar Solidari per destinar el que recollim a alguna causa que ho necessiti.

Aquest curs, igual que el curs passat, hem decidit destinar la recaptació als refugiats, i enguany ho hem fet a través de la ONG Acción Planetaria, una organització de Barcelona amb la qual col.labora la Plataforma Benvinguts Refugiats Menorca i hi participa una voluntària de l' illa.

Els grups de 1r curs han estat els encarregats de fer els cartells, vendre els tiquets, fer les coques i repartir-les. Hem recollit un total de 297,40 €.

Donam les gràcies a totes les famílies que han col.laborat fent una coca, als alumnes i mestres de 1r per l' organització, a tots els fillets i filletes ( i les seves famílies ) que han posat el seu granet d' arena participant en aquest berenar, i per suposat, moltes gràcies a totes aquelles persones que dediquen el seu temps a lluitar per un món més just.